Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Χιλιάδες Έλληνες στην πορεία μνήμης για τους Συναγωνιστές μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη

Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013 - 20:21  

Σε ένα κλίμα ιδιαίτερης συγκινησιακής φόρτισης πραγματοποιήθηκε η πορεία μνήμης για τους δύο Συναγωνιστές μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Από νωρίς το απόγευμα κατά εκατοντάδες συνέρρεαν οι Συναγωνιστές στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, όπου στις 1 Νοεμβρίου έπεσαν νεκροί οι δύο ήρωες από τις σφαίρες του αριστερού παρακράτους.

Χιλιάδες Έλληνες τίμησαν την μνήμη των δύο Συναγωνιστών, πραγματοποιώντας πορεία προς την τελευταία τους κατοικία, κρατώντας δάδες και κεριά.

Το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα ήταν: "Μάνο και Γιώργο ακούστε εκεί ψηλά, τα αδέρφια σας κρατάνε τα λάβαρα ψηλά"!

Η δική σας ανάμνηση πυξίδα και φάρος που σε καιρούς σκοτεινούς φωτίζει την Ελλάδα!

Ανάλογη εκδήλωση Μνήμης πραγματοποιήθηκε και στη Θεσσαλονίκη

Εκατοντάδες κόσμου βρέθηκαν στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη Θεσσαλονίκη, για να τιμήσουν τη Μνήμη των δύο δολοφονηθέντων Συναγωνιστών μας, σύγχρονων Ηρώων της Ιδέας, Φουντούλη Γιώργου και Καπελώνη Μανώλη.

40 ημέρες μετά τη στυγερή και άνανδρη δολοφονία συγκεντρωθήκαμε για την τέλεση ενός μνημοσύνου, για τη Θυσία των Συναγωνιστών, που αποτελεί πυξίδα και φάρο, που σε καιρούς σκοτεινούς φωτίζει την Ελλάδα. Μία λιτή και απέριττη τελετή, στην οποία ανανεώσαμε τους όρκους μας για Πίστη και Αγώνα μέχρι την τελική Νίκη και τη δικαίωση της Θυσίας τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου