Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Οι πλάνες του Λιακόπουλου

Οι πλάνες του Λιακόπουλου 5 Τεχνολογία του κακού ! Και το φλας του ήλιου !

Η τεχνολογία του κακού και το φλας του ήλιου . Αυτό το βιβλίο είναι από τα καλύτερα του Λιακό, μιλάει για τη τεχνολογία που χρησιμοποιούμε ότι δεν είναι καθόλου αθώα ,όσο θέλουμε να πιστεύουμε ! Και το πιστεύω και εγώ , κρίνοντες πάντα αυτά που ακούμε δεν είναι τυχαία το κινητό , και η ακτινοβολία που μας βομβαρδίζουν .
        Και βέβαια δεν λέω ότι δεν είναι χρήσιμο το κινητό τηλέφωνο αλλά δυστυχώς εξυπηρετεί και συμφέροντα που δεν είναι για το καλό μας , και φυσικά όσο και αν σας φαίνεται παράξενο έτσι δουλεύει ο διάβολος αγαπητοί αναγνώστες μου , αν νομίζετε ότι κρύβετε μόνο ο άνθρωπος πίσω από αυτά ,και πιστεύεται μόνο αυτό που βλέπετε κάνετε λάθος . Βέβαια έχει γίνει και ψεύτικη προπαγάνδα ότι δήθεν δύο κινητά τηλέφωνα ψήνουν ένα αυγό δεν γίνετε όμως ούτε με 100 ούτε με 1000 γιατί η ακτινοβολία που χρειάζεται να λειτουργούν είναι μεν βλαβερή αλά είναι μηδενικός αριθμός , δηλαδή χρειάζονται εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα για να ψηθεί ένα αυγό . Το συμπέρασμα μας σκοτώνουν σιγά σιγά , άλλον περισσότερο η λιγότερο οπότε όταν κάνουμε το τεστ τον δύο κινητών με το αυγό απορρίπτουμε ότι μας βλάπτουν . Στημένα παιχνίδια λοιπόν κάτω από τη μύτη μας.
                       Και βέβαια ποιον δεν τον αρέσει η τεχνολογία και μένα μου αρέσει και μάλιστα έχω δύο κινητά . Ο φούρνος όμως μικροκυμάτων δεν είναι το ίδιο είναι τρισχειρότερος.
                  Γιατί ; Γιατί τα εκατομμύρια ακτινοβολίας είναι εδώ να πως ψήνετε ένα αυγό ,κοτόπουλο, μπριτζόλα, ζεσταίνετε εύκολα τα φαγητά σε δευτερόλεπτα . Είστε σίγουρη όμως τι τρώτε ; μμμ για ψάξτε το  καλά  . Αυτό βιβλίο λέει πολλές αλήθειες . 
Το φλας του ήλιου .
        
Πέρα από το βιβλίο του Λιακό για το φλας του ήλιου μην το απορρίπτεται ειδικοί της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ με χρηματοδότηση από τη ΝΑΣΑ ερεύνησαν σενάριο καταστροφής της γης από τον ήλιο ΅΅είμαστε όλο και πιο κοντά κι όλο και πιο ξεκάθαρα στο χείλος μιας πιθανής καταστροφής λέει ο Ντάνιελ Μπέικερ, ειδικός σε θέματα καιρού στο Διάστημα. Αυτό μπορεί να συμβεί αν μια μεγάλη ποσότητα ηλιακού πλάσματος μεταφερθεί από τους ηλιακούς ανέμους και πλήξει το μαγνητικό πεδίο της Γης.Εαν η καταιγίδα πλάσματος είναι ισχυρή θα καταστροφούν τα δίκτυα διανομής ρεύματος.
Ετσι ο πλανήτης θα βυθιστεί στο σκοτάδι. Μετά δεν θα υπάρχει ούτε τρεχούμενο νερό, καθώς η άντλησή του από τις δεξαμενές απαιτεί ρεύμα, όπως ρεύμα απαιτεί και η άνοδος  μέχρι τους ψηλούς ορόφους κτιρίων.Θα διακοπούν επίσης οι συγκοινωνίες μετρό και τρένο, ενώ σύντομα θα αδειάσει και η αγορά από αγαθά, καθώς τα φορτηγά μεταφορών δεν θα έχουν βενζίνη για να κινηθούν.Κάτι τέτοιο,σε μικρότερο βαθμό,συνέβη πριν από 20 χρόνια στο Κεμπέκ του Καναδά μειώνοντας δραματικά την τάση του ρεύματος λιώνοντας κυριολεκτικά τα δίκτυα διανομής.Χωρίς ενέργεια για θέρμανση, ψύξη και πάγωμα τροφίμων ο κόσμος θ’ αρχίσει να πεθαίνει μέσα σε λίγες ημέρες. Πρώτοι απ’ όλους κινδυνεύουν εκείνοι που η ζωή τους βασίζεται στη χορήγηση θεραπείας.Τα εργοστάσια φαρμάκων δεν θα λειτουργούν, οπότε θα υπάρξουν ελλείψεις ακόμα και σε φάρμακα, όπως τα παυσίπονα ή η ινσουλίνη.
Όσο για το κόστος από τις καταστροφές, αποτιμάται από τους ερευνητές στα 2 τρισεκατομμύρια δολάρια κι αυτά μόνο για τον πρώτο χρόνο μετά την καταστροφή. Δεν αντιλέγω σίγουρα θα έρθουμε στη λίθινη εποχή. Αλλά ποιο είναι το σχέδιο του Τριαδικού Θεού; Εδώ είναι δύσκολο να κάνεις σενάρια ! Αλλά θα πούμε κάποια πιθανά : 1 εφόσον δεν έχουμε  ηλεκτρική ενέργεια και τίποτα δεν λειτουργεί από την τεχνολογία που ξέρουμε θα σταματήσει να εφιστάτε και το λεγόμενο τσιπ που θα έχουμε μέσα από το δέρμα μας που μας ελέγχει η * νέα τάξη πραγμάτων ο διάβολος * δεν θα μας ελέγχει πια ! 2 θα ανακαλύψουμε τεχνολογία πιο καθαρή ! 3 να γίνουν τα έσχατα σημεία της Αποκαλύψεις του Ιωάννου  ! Απλά να το έχουμε στην άκρη του μαλλιού μας .  Σας βάζο και ένα βίντεο ...



Συνεχίζετε.....            

           

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011

Οι πλάνες του Λιακόπουλου 4

Πυραμίδες σκεπάζονται με πέπλο μυστηρίου ! Τι πρέπει να ξέρουμε ; 

    
 Η αλήθεια είναι ότι δεν πρέπει να απορρίψουμε ότι οι πυραμίδες σκεπάζονται με πέπλο μυστηρίου ,σατανισμού πυραμίδα Καμπάλα , και άλλα πολύ καλά κριμένα , οι* 72 βασιλείς από τη γη Γωγ και Μαγώγ* Αποκάλυψη Ιωάννου με 72 σφραγίδες Σολομωνικής , και Νεκρονομικόν , με τα λόγια του αγίου Ανδρέα διά Χριστόν σαλού για το Αλέξανδρο τον Μακεδόνα που έκλεισε τις πύλες . Συνδυάζονται κατά κάποιο τρόπο .
Πάρτε αυτό το βιβλίο ,ότι και να πει κανείς γι'αυτό το βιβλίο είναι λίγο! Ό,τι και να πει κανείς για τον άγιο αυτό είναι ελάχιστο! Ένας από τους πιο άγνωστους μέγιστους αγίους της εκκλησίας μας!
 Μέσα απ'το υπέροχο αυτό βιβλίο των εκδόσεων της μονής Παρακλήτου, ο αναγνώστης μπορεί να ψηλαφίσει τους τρομερούς αγώνες του οσίου και των σπουδαίων δωρεών που αξιώθηκε. Ένα βιβλίο-περιπέτεια, ένα βιβλίο συγκλονιστικό που πρέπει όλοι μας να το διαβάσουμε για να αντιληφθούμε πόσο πολύ μας πολεμάει ο πονηρός, πόσο πολύ μας αγαπάει ο Θεός και πόσο πολύ ψηλά μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος αν αφήσει το θέλημά του στα χέρια της αγάπης του Θεού. Η μορφή του οσίου που μιλούσε με τους αγγέλους, που επιτιμούσε τους δαίμονες, που αξιώθηκε να φτάσει μέχρι τρίτου ουρανού... Γεμάτο ολοζώντανες εικόνες, αληθινές ιστορίες από τους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, απείρων παραδειγμάτων, γεμάτο ιστορίες που θα εμπνεύσουν μικρούς και μεγάλους.
Χωρείς ,αχταρμά και σχόλια Λιακόπουλου . Δεν αμφισβητούμε λοιπόν όσα λέγονται από τον άγιο της ορθοδοξίας , αλλά δεν βγάζουμε και δικές μας θεωρίες όπως ο Λιακό . Επίσης αν υπάρχει μυστική πόλη και αυτό μην το αντικρούεται , και βέβαια  υπάρχει και όχι μόνο μία , όσοι πιστεύουν μόνο σε αυτά που βλέπουν κάνουν λάθος .  Οι πυραμίδες συνδυάζονταν πάντοτε με την αρχαία Αίγυπτο και την παγανιστική θρησκεία των Σουμερίων  τους γίγαντες Νεφελίμ . Δείτε βίντεο ....
 
Όπως διαπιστώσατε από το βίντεο από τον Νεκρονομικόν Nox Arkana , Λίλιθ, Σολομωνική, Ταλμούδ ,Νεκρονομικόν τα ίδια πράγματα λένε .  Και ένα βίντεο για πυραμίδες που ίσος δεν ξέρετε ...... 
 
Και πολλές άλλες βεβαία άγνωστες σε όλους μας , επίσης πιστεύω και εγώ ότι οι πυραμίδες δεν ήταν μόνο τάφοι . Αλά υπήρχε και υπάρχει μία απόκρυφη τεχνολογία θα μιλήσουμε για αυτή σε άλλη ανάρτησή μου . Δείτε ακόμα μερικές πυραμίδες στην Κίνα .
 
συνεχίζετε ..... 
Mysteri planet  
                                 
           

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011

Οι πλάνες του Λιακόπουλου 3

Αγαπητοί αναγνώστες προτού ξεκινήσω με το θέμα του Λιακόπουλου για τους γίγαντες θα σας παραθέσω το ακριβές κείμενο από την Αγία Γραφή *   ΚΑΙ ἐγένετο ἡνίκα ἤρξαντο οἱ ἄνθρωποι πολλοὶ γίνεσθαι ἐπὶ τῆς γῆς, καὶ θυγατέρες ἐγεννήθησαν αὐτοῖς. 2 ἰδόντες δὲ οἱ υἱοὶ τοῦ Θεοῦ τὰς θυγατέρας τῶν ἀνθρώπων ὅτι καλαί εἰσιν, ἔλαβον ἑαυτοῖς γυναῖκας ἀπὸ πασῶν, ὧν ἐξελέξαντο. 3 καὶ εἶπε Κύριος ὁ Θεός· οὐ μὴ καταμείνῃ τὸ πνεῦμά μου ἐν τοῖς ἀνθρώποις τούτοις εἰς τὸν αἰῶνα διὰ τὸ εἶναι αὐτοὺς σάρκας, ἔσονται δὲ αἱ ἡμέραι αὐτῶν ἑκατὸν εἴκοσιν ἔτη. 4 οἱ δὲ γίγαντες ἦσαν ἐπὶ τῆς γῆς ἐν ταῖς ἡμέραις ἐκείναις· καὶ μετ᾿ ἐκεῖνο, ὡς ἂν εἰσεπορεύοντο οἱ υἱοὶ τοῦ Θεοῦ πρὸς τὰς θυγατέρας τῶν ἀνθρώπων, καὶ ἐγεννῶσαν ἑαυτοῖς· ἐκεῖνοι ἦσαν οἱ γίγαντες οἱ ἀπ᾿ αἰῶνος, οἱ ἄνθρωποι οἱ ὀνομαστοί.  * Γένεσις κεφάλαιο 6 * 
Οι γίγαντες που μιλάει το κείμενο στο Γένεσις ήταν μια φυλή ανθρώπων που ήταν ψιλοί έως και τρία μέτρα , είναι οι απόγονοι του Κάϊν Γεν . 4 , 16 17  δεν ήταν  τόσο τεράστιοι όσο στης παραπλανητικές φωτογραφίες που δυστυχώς δεν δείχνει μόνο ο Λιακόπολος και αν το πάρομε με σωστή σκέψη αγαπητή μου θα δείτε πως είναι δυνατόν ένας γίγαντας σαν την φωτογραφία επάνω που το κεφάλι του μόνο είναι όσο ένας άνθρωπος να μπορεί να κάνει τέκνα με έναν φυσιολογικό άνθρωπο γυναίκα ; Και αφού ήταν αθάνατοι Νεφελίμ πως βρήκαμε σκελετό ; Ούτε Ελουχίμ ούτε Νεφελίμ μπορούν να τεκνοποιήσουν . Άρα απορρίπτεται ως θεωρία . Το μόνο που έγινε με τους γίγαντες τις εποχής του Νώε ήταν ότι αποστάτησαν  από τον Θεό και προσκύνησαν τον Βάαλ δηλαδή τον διάβολο ,ο διάβολος  μπορεί να κατοικήσει σε ένα σώμα αυτό λέγεται δαιμονισμός . Και αφού δέχτηκαν τον διάβολο έκαναν  τερατογένεσι   τερατογονιών , με την λεγόμενη τεχνολογία της Έχιδνας . Γενετική στα σημερινά δρώμενα , με αποτελέσματα τερατογένεσις οι άνθρωποι νόμιζαν ότι γεννούσαν θεοί. Διαβάστε εδώ .  Και έπιναν αίμα κανιβαλισμό δηλαδή , ανθρωποθυσίες κλπ. 
2 Ο Λιακόπουλος μιλάει ότι τους Νεφελιμ τους σκότωνε ο χαλκός.Οι αντιμικροβιακές ιδιότητες του χαλκού ήταν γνωστές από την αρχαιότητα. Στην Αίγυπτο (2000 π.Χ.) χρησιμοποιούσαν χάλκινα δοχεία για το πόσιμο νερό και χάλκινες επιφάνειες για την απολύμανση τραυμάτων. Ο Ιπποκράτης (400 π.Χ.) χρησιμοποιούσε χαλκό για την απολύμανση ποδιών με έλκη από φλεβίτιδα.Οι Ατζέκοι χρησιμοποιούσαν οξείδιο του χαλκού και πράσινο του μαλαχίτη για διαφόρων ειδών δερματοπάθειες.Στη Γάλλια κατά τη διάρκεια της επιδημίας της χολέρας (1850 μ.Χ.) παρατηρήθηκε ότι οι εργάτες σε ορυχεία χαλκού είχαν ανοσία στη χολέρα.Έρευνα σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο στις Η.Π.Α. το 1983 κατέληξε ότι ο αριθμός των μικροβίων Ε.Coli ήταν περιορισμένος σε πόμολα ορείχαλκου σε σχέση με αλλά υλικά (πλαστικό, αλουμίνιο).Έρευνα στο Punjab της Ινδίας κατέληξε ότι τα μικρόβια Ε.Coli είχαν περιοριστεί σημαντικά μετά από 24 ώρες στο νερό μέσα σε ορειχάλκινα δοχεία.Η μάχη ενάντια σε παθογόνους μικροοργανισμούς, παρά τη μέχρι σήμερα χρησιμοποίηση αντιβιοτικών και την εντατικοποίηση των μεθόδων αποστείρωσης,ακόμα και τα πηνία για τη γρήγορη μεταφορά του ηλεκτρικού ρεύματος σε ταχύτητα φωτός , τα μαγικά αυθεντικά βιβλία έχουν χάλκινο περίβλημα για σκοπούς που δεν ξέρω να αναλύσω αλά και τα θρησκευτικά πατερικά κείμενα ορθοδοξίας αναφέρονται σε πύλας  χαλκάς άρα υπάρχει κάτι με των χαλκό που ειδικοί  και επιστήμονες ξέρουν .
 3 η πυραμίδα Τάκλαμακάν .
           Λάθος τοποθεσία της Λευκής Πυραμίδας αναφέρει ο Κ.Λιακόπουλος
Πάντως αυτό που μου προκαλεί απορία σχετικά με τον κ. Λιακόπουλου είναι η αναφορά του στην έρημο Τακλαμακάν (Taklamakan). Ο κ. Λιακόπουλος ανέφερε ότι η λευκή πυραμίδα βρίσκεται στην έρημο τακλαμακάν και έδειχνε την προαναφερθείσα ασπρόμαυρη εικόνα του Μαυσωλείου του Maoling. Βέβαια εδώ υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Η έρημος τακλαμακάν βρίσκεται στην επαρχεία Xinjiang της Κίνας ενώ η λευκή πυραμίδα στην επαρχία Shaanxi (ή έστω η αρχική αναφορά για την θέαση της λευκής πυραμίδας). Η Shaanxi βρίσκεται στην Κεντρική Κίνα ενώ η Xinjiang στην βορειο-δυτική. Κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά η μια από την άλλη δηλαδή. δείτε σχετικά βίντεο πως είναι σήμερα αλλά και παλιά .
Βέβαια ο Διάβολος ξέρη να κρύβετε καλά, τη και αν η πυραμίδα είναι μουσείο με πολύ κόσμο μπορεί από κάτω να είναι πραγματικά πόλη του πονηρού .         
 
 
Τα συμπεράσματα φαίνονται ξεκάθαρα συνεχίζετε....
Mysteri planet                  

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011

Οι πλάνες του Λιακόπουλου 2


Αγαπητοί αναγνώστες προτού πάμε για το δεύτερο μέρος πλάνες του Λιακόπουλου θα κάνουμε μία περίληψη της πρώτης : Έγραψα με λίγα λόγια ότι , ο Λιακόπουλος έκλεψε αυτά που λέει από την Σολομωνική , το Νεκροκομικόν , το Ταλμούδ κυρία θεωρία : αναφέρει οι άγγελοι και οι Ελοχιμ (οι υιοί του Θεού) είναι δυο διαφορετικές οντότητες. Οι άγγελοι είναι ασώματοι και οι Ελοχιμ  με υλικό σώμα. Το υλικό σώμα δεν σημαίνει απαραίτητα σάρκα. .Εδώ κρύβετε η πλάνη των Εβραίων , επειδή αποστάτησαν από τον Θεό και δεν δέχτηκαν το Χριστό , αλλάξαν το όνομα Ελοχιμ που σημαίνει Θεός στη εβραϊκή γλώσσα και επειδή το γράφει στην Παλαιά Διαθήκη, στο Ταλμούδ χρησιμοποιούν το χωρίο (οι υιοί του Θεού) για να το διαστρεβλώσουν.Πλάνη και ανοσιούργημα φαντασίας των Εβραίων . Χωρία που επικαλούνται από την Παλαιά Διαθήκη σε μετάφραση στη δημοτική : Γεν. 6 , 2 ( είδαν οι γιοι του Θεού τις κόρες των ανθρώπων ότι ήταν όμορφες , και πήραν για γυναίκες τους εκείνες που τους άρεσαν .) Ερμηνεύουν τελείως αυθαίρετα ότι οι άγγελοι που έλαβαν σάρκα παντρεύτηκαν με τις γυναίκες των ημερών του Νώε ΛΑΘΟΣ .  Οι άγγελοι είναι πνεύματα και δεν έχουν σαρκικές επιθυμίες . Αλλά και εκτός τούτου δεν έχουν το δικαίωμα να σαρκώνονται η απάντηση για αυτό βρίσκεται στην Καινή Διαθήκη : Ματθ. 22 , 29 30 Οι υιοί του Θεού που αναφέρονται, είναι οι απόγονοι του Σήθ ,οι οποίοι ονομαζόταν με το όνομα του Κυρίου Γεν . 4 ,26 Ενώ οι θυγατέρες δηλ κόρες των ανθρώπων είναι οι απόγονοι του Κάϊν Γεν . 4 , 16 17 . Η θεωρία του Λιακόπουλου έτσι λέει αλά και αυτή κλεμμένη είναι ,στο The Online Demon Dictionary καθώς και στην σελίδα του sacret-texts .com (μάλλον αγαπημένο του link) που αναφέρει όλα υποτιθέμενα Νεφελίμ και έχει τα σύμβολα τα οποία παρουσιάζει για δήθεν πρώτη φορά.Δέστε ορθόδοξο 1980 

Δέστε τη υποστηρίζει ο Λιακό από το Νεκρονομικο , Και Ταλμουδ : Ο διαχωρισμός του ανδρόγυνου Αδάμ έγινε για να του δοθεί μία σύντροφος, γιατί η εμπειρία του από την ενστικτώδη συμπεριφορά των ζώων του Παραδείσου, δηλαδή τη συνεύρεση του καθενός με το ταίρι του, τον έκαναν να συνειδητοποιήσει τη μοναξιά του. Έτσι, ο θεός απέσπασε από τον Αδάμ το θηλυκό μέρος του για να του γίνει η σύντροφός του. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, και αφού είχε πραγματοποιηθεί ο διαχωρισμός, το ατελές προς ώρας πλάσμα Λίλιθ δέχτηκε την εωσφορική, δαιμονική επίδραση του ΣΑΤΑΝΑ, με αποτέλεσμα τα όντα που γεννούσε στη συνέχεια η Λίλιθ, μετά την ένωσή της με τον Αδάμ, να είναι διαβολικά-τερατόμορφα. Στο Ζοχάρ πάντα ο ραβίνος Συμεών δηλώνει:” Βρήκα γραμμένο σ’ ένα παλιό βιβλίο πως αυτό το θηλυκό δεν ήταν άλλο από την αρχική Λίλιθ που έμεινε μαζί του και συνέλαβε απ’ αυτόν”. (Ζοχάρ I, 34Β)


 Επίσης λέει ο Λιακό ότι τα μικρά παιδιά παίζουν με Νεφελιμ   σε παιχνίδια και σε τηλεόραση δεν αντιλέγω έχει δίκιο σε αυτό , αλλά ότι προερχόμαστε από τους Ελουχιμ Πατρώο γένος είναι λάθος .
Τα παιδιά μας παίζουν με ήρωες φιγούρα από GORMITI     το απαγορευμένο βιβλίο που διηγείται την ιστορία των Μεγάλων Παλαιών και φυσικά άλλες πολύ σκοτεινές γνώσεις, είναι το θρυλικό Necronomicon του Άραβα Αμπντούλ Αλχαζρέντ. Αυτό το απαγορευμένο βιβλίο (οι θρύλοι αναφέρουν ότι είναι 3 πρωτότυπα βιβλία .
Όλα ξεκίνησαν με το διήγημα του Λαβκράφτ "The Call of Cthulhu" (Το κάλεσμα του Κθούλου).... η διήγηση περιστρέφεται γύρω από μία τιτάνια δαιμονική εξωγήινη οντότητα, που στην αρχαία γλώσσα έχει το όνομα "Κθούλου" και τους ακόλουθούς του, που μετανάστευσαν στην Γη πριν από εκατομμύρια χρόνια και έκτισαν την R'lyeh (Ρ'λυέ), μία μεγαλιθική μητρόπολη σε ένα νησί του Ειρηνικού Ωκεανού. Αυτά τα τιτάνια όντα,  μάχονταν σε έναν αιώνιο πόλεμο με άλλες εξωγήινες οντότητες που κατοίκησαν τον πλανήτη μας από την εποχή των δεινοσαύρων.
Κάποια άγνωστη κοσμογονική καταστροφή οδήγησε τον Κθούλου και τη γενιά του μέσα στους μεγαλιθικούς πύργους τους και  σύμφωνα πάντα με την διήγηση του Λάβκραφτ,  το νησί φρούριό τους τελικά βυθίστηκε κάτω από τα κύματα, φυλακίζοντας τους σε μία ημιναρκωμένη κατάσταση για αμέτρητους αιώνες.
Σύμφωνα με την Μυθολογία  Κθούλου, οι αρχαίοι θεοί ή "Μεγάλοι Παλαιοί", εξορίστηκαν στο διάστημα (πέρα από τα άστρα) από τους Πρεσβύτερους Θεούς, γιατί εξασκούσανε τη μαύρη μαγεία στο απαγορευμένο πεδίο της Γης. Η πύλη των Διαστάσεων έκλεισε πίσω τους και σφραγίστηκε για να μην επιστρέψουν ποτέ. Απ' αυτούς μόνο ο Κθούλου παραμένει στην βυθισμένη Ρλυέ αιώνια όπου κοιμάται και ονειρεύεται έως ότου ξυπνήσει και να καλέσει πίσω στη Γη τους αδελφούς του.
Η μυθολογία επεκτείνεται σε όλους τους πιθανούς χώρους, σε άλλες διαστάσεις, στα άστρα, στη Γη, στο βυθό των θαλασσών, στην κούφια Γη,  και φυσικά μέσα στο χρόνο.  
Η εικόνα δεξιά είναι από δωδεκαθεϊστικό πλοκ και γράφει τα εξής : Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΜΟΡΦΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟ ΚΘΟΥΛΟΥ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ .   
Να λοιπόν  τη πρεσβεύουν αυτά τα βιβλία και παραδόξως το δωδεκάθεο . 
Τα συμπεράσματα δικά σας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου